Új pénzintézet
Správa o pripravovanom založení banky v Sečovciach. Účastinári banky, ktorej zakladný kapitál tvorí 200 tisíc korún, chcú za riaditeľa získať Alexandra (Sándor) Weinbergera - trebišovského statkára