Tüzek vidéken
Požiar v obci Novosad za 2 hodiny zničil do tla 96 domov aj s hospodárskymi staviskami. V Trebišove zhorel parný mlyn firmy Diener a Herskovics s 300 q obilia. V Humennom bol lesný požiar