A töketerebesi képviselő választás
Poslanecké voľby sa uskutočnili 13. júna 1905. Za poslanca Trebišovského okresu bol jednohlasne zvolený kandidát - gróf Emil Dežofi (Dessewffy) s programom disidentskej strany