Az 1905. évi képviselő-választók névjegyzéke
Správa o počte voličov v 8 volebných okresoch Zemplínskej župy,spolu 25.956. Podľa jednotlivých okresov: Sátoraljaujhely (3005), Kráľovochlmecký okres (2908), Trebišovský okres (3132), Michalovský okres (4876) a Humenský okres (7435) voličov