Tüz
Správa o veľkých požiaroch v Bracovciach, v Trebišove, Nižnom Žipove. Najväčší bol v Malých Raškovciach, kde zhorelo 80 domov, hospodárske budovy aj hnuteľnosti. Z dvestotisícovej škody sa uhradí poisťovňou len asi štvrtina