A töketerebesi takarékpénztár közgyülése
Správa o tom, že prvý rok činnosti sporiteľne sa skončil zo ziskom 16 tisíc korún. Budú vyplatené dividendy v pomere 1 účastina - 10 korún. Zvyšok ide na základný kapitál. Predsedom správnej rady je veľkostatkár Alexander Weinberger. Dodatočne zvolili do správnej rady: Aladára Stépana a správcu sporiteľne Alexandra Lauera