Értekezlet gróf Andrássy Gyulánál
Správa o tom, že na 22. júla 1913 poslanec volebného obvodu Michalovce, gróf Július Andráši (Gyula Andrássy) zvolal do svojho trebišovského kaštieľa opozične cítiacich členov župného municipiálneho výboru. Porada bola dôverná, ale ako možno usúdiť z kusých správ išlo o dohovor, ako navrhnúť na septembrovom zasadnutí municipiálneho výboru hlasovanie o nedôvere vláde