Egyházmegyei választások
Správa o zvolení rankovského kurátora Róberta Zsedényiho za kurátora Tokajského evanjelického dištriktu. V nariadených doplňovacích voľbách na miesto seniora sa rozhodne medzi Štefanom (István) Homolom a Vojtechom (Béla) Mohrom, ktorí dostali najviac hlasov