Egyházmegyei választás
Krátko o voľbách v Podtatranskom evanjelickom a.v. dištrikte na miesto seniorálneho inšpektora. Výsledok volieb bol zverejnený 15. augusta 1918 v Kežmarku a zvolený bol advokát zo Spišskej Soboty [dnes Poprad] Dr. Kornel Lersch