Andrássy mandátuma
Informácie o kandidatúre Júliusa Andrášiho (Gyula Andrássy) na poslanca: dostal ponuku mimostranícku aby kandidoval za okres Michalovce - tým pádom stiahol svoju kandidatúru Bartolomej Czibur. Podľa iných správ bude J. Andráši kandidovať za okres Trebišov a Móric Eszterházy stiahne svoju kandidatúru za tamojší okres