Uj cukorgyár Zemplénvármegyében
27. júna 1910 za predsedníctva grófa Júliusa Andrássyho bolo založené spoločenstvo, ktoré bude presadzovať výstavbu cukrovaru v Trebišove. Základný kapitál je 12 miliónov korún