Megalakult a töketerebesi takarékpénztár
Správa o založení sporiteľne v Trebišove 14. marca 1910. Predsedom riaditeľskej rady sa stal Alexander (Sándor) Weinberger. Sporiteľňa má perspektívnu budúcnosť