Tőketerebes-Varannói vasut
Zakladajúca schôdza na prípravné práce pre výstavbu železničnej trate Trebišov-Vranov. Schôdza sa konala v úradnej miestnosti podnikateľa Ignáca Pallosa. Za predsedu spoločnosti bol vyvolený gróf Dr. Henrich Coudenhouve. Menoslov ostatných činovníkov a správnej rady. Hodnotenie významu železničnej trate