Választási mozgalmak Zemplénben
O.i. v Trebišove vystúpi ako kandidát gróf Július Andráši (Gyula Andrássy) v Michalovciach Bartolomej (Bertalan) Czibur, za stranu nezávislosti Dr. Bartolomej (Bertalan) Brügler, v Medzilaborciach Vojtech (Béla) Meizner a v Humennom gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy)