Az eperjesi Rákoczi Katholikus Kör - Janicsek, Jozef, 1869-19??
Podľa autora sa spoločnosť mení iba vtedy ak je to nevyhnutné - ak tieto potreby sú zakorenené v duši človeka. Spolok sa zaoberá aj starostlivosťou o kostoly