A kassai egyh. papi nyugdíj ügye
Správa o tom, že na zasadaní sabinovského dekanátu boli upravené záležitosti farárov - ich odchod do dôchodku. Do dôchodku môže ísť farár len po odslúžení 40 rokov, alebo po predložení lekárskeho vysvedčenia o práceneschopnosti