A kassai hitfelekezetek községi segélyezése : hangok a közgyűlés előtt
Vzhľadom na drahotu budú v Uhorsku podporované všetky konfesie. Politik, právnik, mestský radca JUDr. Ľudovít (Lajos) Ékes [od roku 1911 Körmendy-Ékes] vypracoval návrh, ktorý je v článku uverejnený, a týka sa rímskokatolíkov, gréckokatolíkov, evanjelikov (luteránov), reformovaných (kalvínov) ale aj izraelitov (židov)