Gyászbeszéd : Szmrecsáni Szmrecsányi Pál v.b.t.t. nagyváradi püspök holtteste fölött elmondotta Darócon 1908. aug, 17-én - Fischer-Colbrie, Augustín, 1863-1925
Text pohrebnej reči, ktorú predniesol košický biskup ThDr. Augustín Fischer-Colbrie 17. augusta 1908