A pápa aranymiséje
Pri tejto príležitosti dňa 27. septembra 1908 bude v Dóme sv. Alžbety v Košiciach slúžiť slávnostnú bohoslužbu biskup Augustín Fischer-Colbrie. Zaznejú diela Schöpfa, Wawrintza, Skuherského