Előadás Lourdesről vetitett képekkel
Správa o tom, že 12. novembra 1908 v trebišovskom kostole prednášal rímskokatolícky farár Michaloviec Alexander (Sándor) Oppitz o pútnickom mieste Lourdy a o zázrakoch, ktoré sa tam udiali. Prednáška bola spojená s premietaním