Uj izr. községkerületi elnök
V Rožňave dňa 10. októbra 1909 na valnom zhromaždení XV. židovského obvodu zvolili za predsedu JUDr. Vojtecha (Béla) Weisza. K obvodu patria župy Abovsko-turnianska, Gemerská, Malohontská, ako aj Košice slobodné kráľovské mesto