Rákoczi Kath. Kör-
-usporiadal 29. novembra 1909 v Košiciach prednáškový večer spojený s hudbou. O práci a o robotníckej otázke prednášal Augustín (Ágost) Károly. Ostatné čísla programu s menami účinkujúcich a orchestrom gréckokatolíckych učiteľov