Népszövetségi egyházmegyei értékezlet
V Košiciach sa zišlo Krajinské vedenie Katolíckej ľudovej jednoty z Budapesti s predstaviteľmi košickej diecézy na čele s biskupom Augustínom (Ágost) Fischer-Colbrie. Prejavy mali : István Haller, tajomník krajinskej ľudovej jednoty a parlamentný poslanec Sándor Ernszt. Obsah prejavov do slovenčiny prítomným tlmočil opát Vojtech (Béla) Zaborovszky