Népszövetség : a kassai megalakulása
Referát o tom, že 23.01.1910 v troch župách na 197 miestach prebiehalo zakladajúce zhromaždenie Katolíckej ľudovej jednoty. O.i. aj v Košiciach, kde pobočka bude mať už 2000 členov. O potrebe a význame jej činnosti v celokrajinskom meradle. Referát o priebehu zhromaždenia, ktoré otvoril príhovorom košický biskup Augustín (Ágost) Fischer-Colbrie