Népszövetségi gyűlés Buzitán
Zakladajúca schôdza Katolíckej ľudovej jednoty v Buzici 2. februára 1910. Do jednoty sa prihlásili aj obyvatelia Rešice a obce Nižný, Vyšný [?] Lánec. Príhovory predniesli F. Zagola - farár z Veľkej Idy a Ignác Ferencz z Buzice