Népszövetség-
Správa o tom, že v Červenici zakladateľom Katolíckej ľudovej jednoty bol farár Alexander (Sándor) Uhrinovics. Má 95 členov. V Petrovanoch so 60 členmi založil jednotu farár Viliam (Vilmos) Rámer