Kassaiak Molnár államtitkárnál
V mene košickej evanjelickej a.v. cirkvi bola vyslaná do Budapešti delegácia na čele s profesorom Eöttevényi Nagyom, ktorá žiada pre košickú evanjelickú a.v. meštiansku školu štátnu podporu. Štátny tajomník ich ubezpečil o svojej náklonnosti