A közönséghez! - Holló, František 1877-1952
Úvodník z pera rímskokatolíckeho farára, ktorý sa zrieka funkcie zodpovedného redaktora novín Kassai Ujság po 10 rokoch zo zdravotných dôvodov. Bude sa však naďalej venovať katolíckej literatúre