A felsötőkési róm.kath. kántor-tanitói állasra-
Farár Jozef (József) Blaskó vypisuje súbeh na obsadenie miesta kantora a učiteľa v jednej osobe vo Vyšnom Klátove v septembri 1910. Oboznámenie s podmienkami