Bártfaujfalu ünnepe : Villecz Ferenc vasmiséje - Korvin, 18??-19??
Priebeh slávnostnej železnej omši farára Františka (Ferencz) Villecza v Bardejovskej Novej Vsi. Tento 93 ročný farár slúži už 70 rokov katolíckej cirkvi