Templomszentelés Somoson
Správa o vysviacke novopostaveného gréckokatolíckeho chrámu v Drienove. Obrad uskutočnil prešovský biskup ThDr. Ján Váli (János Vályi). Najväčšou sumou na jeho postavenie prispeli gróf Dionýz Andráši (Dénes Andrássy) a jeho manželka Františka Andráši sumou 20 tisíc korún