Esperes-kerületi közgyülés
Referát o priebehu valného zhromaždenia michalovského katolíckeho dekanátu v Žbinciach. Okrem 9-ich problémov sa rokovalo aj o vyriešení dôchodku pre cirkevných hodnostárov a o potrebe nedeľného zatvárania krčiem