A szepesi egyházmegyei papság Richter János ellen
Správa o tom, že v Poprade dňa 6. októbra 1910 na diecéznom zhromaždení na čele so spišským biskupom ThDr. Alexandrom (Sándor) Párvym odsúdili konanie krajinského poslanca Jána (János) Richtera, ktorý neuposlúchol biskupa