Gronsfeld gróf generális Varannón 1682-ben - Dongó Gyárfás, Gejza, 1853-1928
Návrh požiadaviek a podmienok generála pre Zemplínsku župu, aby cisárske vojská mohli prezimovať vo Vranove. Doplnky o množstve generálových sluhov a zvierat