Gejza Dongó Gyárfás - Dongó Gyárfás, Gejza, 1853-1928
Citát z dokumentu z vranovského farského archívu z roku 1814, ktorý obsahuje údaj, že kostol dala postaviť Eufrozína Drugethová, manželka Štefana Báthoryho v roku 1580 pre reformátov (kalvínov). Dodatok k článku na str. 73