Uj tb. vármegyei főorvos
Zdravotný výbor Zemplínskej župy 14. marca 1904 na svojom zasadaní navrhol hlavnému županovi, aby Dr. Ignác Simonovits, úradný lekár vranovského okresu za svoju dlhoročnú dobrú prácu bol menovaný za čestného župného hlavného lekára