A varannói műkedvelők
-pripravujú na október 1902 hru Gézu Gárdonyiho: Víno. Scénu pre toto i ďaľšie predstavenia zhotoví poslucháč akadémie maliarstva Gejza (Géza) Zoltán. Správa vyzýva Sninu a Stropkov aby nasledovali Vranov