Három község Szterényinél
Správa o delegácii miest Sečovce, Trebišov a Vranov u štátneho tajomníka ministerstva obchodu Józsefa Szterényiho, ktorá žiadala nápravu v doprave a na pošte. Tajomník túto pomoc prisľúbil