Előléptetés
Uhorský minister školstva a náboženstva povýšil učiteľov: Ladislava (László) Chiru z Michaloviec, Antona (Antal) Dobyho z Kudloviec, Klug Klotildu Príbékovú zo Sečovie a Bohdana (Bogdán) Zseltvayho z Vranova - za riaditeľov tamojších škôl