A varannói műkedvelő előadás
Referát o vydarenom ochotníckom divadelnom predstavení Gézu Gárdonyiho: Víno vo Vranove 25. októbra 1902. Jednoznačné kladné hodnotenie účinkujúcich podľa mien. Vypredané hľadisko, návštevníci boli aj z vidieka