Felolvasás
Referát o vydarenom prednáškovom cykle michalovského farára Alexandra (Sándor) Oppitza o ľudskom tele. Návšteva bola veľká tak z kruhov mládeže, živnostníkov, dám ako aj inteligencie. O pokračovaní zaujímavej prednášky o svaloch