+ Dr. Vályi János dr. v.b.t.t., gör.kath. püspök
Úvodník venovaný pamiatke Dr. Jána Váli-ho (János Vályi), prešovského gréckokatolíckého biskupa, ktorý zomrel v Prešove 19. novembra 1911. Jeho život a činnosť