Egyházmegyénk nyugdijügye és két nyilt levél : lezártuk az aktákat - Hoffmann, Arnold, 1864-1939
Odpoveď autora na reflexie Ľudovíta (Lajos) Kristófa s ktorým súhlasí a na Farntiška (Ferenc) Bednarika, ktorému odôvodňuje svoj postoj