Hozzászólások az egyházmegyei nyugdíj-ügyhöz : egyházmegyénk nyugdíjügye és a nagymihályi kerület legujabb állásfoglalása - Bednárik, František, 18??-19??; Kristóf, Ľudovít, 18??-1945
Reflexie podnietené článkom Arnolda Hoffmanna uverejnené vo Felvidéki Ujság z 13. novembra 1912