A Kassai Kath. Népszövetség közgyűlése : Huszár Károly országgy. képviselő Kassán
Referát o priebehu zhromaždenia košickej sekcie Katolíckej ľudovej jednoty 12. februára 1911 v Košiciach. Rečnili: Dr. A. Klekner, Gejza Horváth, Ján Frisnyák, Károly Huszár