Népszövetség
Na sťažnosť slovenských veriacich, ktorí nevedia po maďarsky a tak nemöžu čítať zvesti Katolíckej ľudovej jednoty sa rozhodol ústredný zväz Katolíckej ľudovej jednoty od r.1911 vydávať prostredníctvom redakcie Naša Zástava, náboženské zvesti v šarištine