Népszövetségi gyűlés
26. decembra 1910 bolo v Slivníku valné zhromaždenie Katolíckej ľudovej jednoty. Farár Bartolomej (Bertalan) Szokolszky referoval o ročnej práci spolku. Na zhromaždení bolo prijatých 60 nových členov