Egy püspök a népért
Ľudovít Sipeki Balas, rožňavský biskup prenajal drobným gazdom svoje pozemky v Drienovci pri Košiciach na 12 rokov za 15 tisíc korún ročne. Svoje letné sídlo v Drienovci aj s parkom chce venovať na zriadenia detského domova