Primíciák
Správa o tom, že Gejza Fekete - absolvent budapeštianskeho seminára držal svoje primície v Prešove v deň Petra a Pavla. Toho dňa mal primície v Sabinove Gabriel Hartsár, ktorého rečníkom bol Štefan Ondercsó - košický kaplán