Egy kassa-egyházmegyei pap sikere Amerikában
Za pričinenia Štefana Cserniczkeho, bývalého farára košickej diecézy, vystavali v americkom mestečku South Nor Walk nový kostol. Stručný citát z amerického časopisu, ktorý sa o ňom pochvalne vyjadruje